Wpis z mikrobloga

Jak zapewne wiecie, dzisiejszy dzień w Poznaniu świętujemy na słodko - przepysznym Rogalem Marcińskim. I z tej okazji chcielibyśmy podzielić się z Wami naszym lokalnym smakołykiem. Wśród osób plusujących ten wpis wylosujemy 15 osób, do których wyślemy przepyszne rogale :-)

Czas start!

Edit: wyniki zabawy - lista nagrodzonych.

#rogalowezabawy #rogale #wykop #rozdajo
wykop - Jak zapewne wiecie, dzisiejszy dzień w Poznaniu świętujemy na słodko - przepy...

źródło: comment_THzaKQfCEjnhvcCSZnwXZc5YDAhxzuN5.jpg

Pobierz
  • 150
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kulmegil: Słowem nie wspomniałem o żadnej belce, a Ty mi wyjeżdżasz z jakimiś analogiami o samochodach, chodziło mi o charakter tego wpisu, @wykop mogliby wspomnieć o szczególności tego dnia, choć po co ja Ci to tłumaczę - to i tak pewnie do Ciebie nie dotrze. Co do drugiej części Twojej wypowiedzi się nie odniosę, bo szkoda mi klawiatury.
  • Odpowiedz
@fenomenalnie_miotam:

Ma wypadek gdyby ktoś nie zauważył? Śmieszy mnie ten terror stawiania flag na portalach równie co wielkie popupy o ciasteczkach.

Wspomniałeś czy nie, podjerzewam że jednak twoja frustracja wypływa z tego że zamist niedzielnopatriotycznej flagi mamy dziś ikonę rogala xD

• Odpowiedz
@kulmegil: Nie wiem skąd Ci się u-----a w głowie ta myśl o fladze i rogalach w belce, nie mam zamiaru się do tego odnosić, skoro raz napisałem a Ty dalej swoje to znaczy, że wiesz lepiej niż ja o co mi chodziło i nie ma sensu Cię przekonywac.

• Odpowiedz
@fenomenalnie_miotam:

W dupie mam co świętujecie w Poznaniu, w cywilizowanej części tego kraju świętuje się Narodowe Święto Niepodległości.

To ty zacząłeś nawijać niczym sfrustrowany kibol któremu nie udało się podpalić tęczy. Czego tak konkretnie się spodziewałeś po administracji? Wideo z wystąpieniem @m__b który przemawia do narodu użytkowników mówiąc o uroczystości dnia, potrzebie zjednoczenia (zakopania podziałów między prawakami, lewakami, itp). Proszę
  • Odpowiedz