Aktywne Wpisy

MistrzKowalski +465
Polscy janusze biznesu to mnie r-----------ą ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiedział janusz 2 miesiące wcześniej, że pracownik ma zaplanowany urlop na dwa tygodnie grudnia i nie będzie nikogo do obsługi maszyny, to przyjął zlecenia i cofnął pracownikowi urlop, a teraz jest w-------y, bo mu pracownik przyniósł fakturę za wyjazd (2500 zł) i od wtorku jest pracownik na zwolnieniu 3 tygodnie. A w nowym roku nie będzie miał pracownika

static_blue +129
#kosmos #astronomia ktoś widział ten rozbłysk przed chwilą. Jestem w okolicach Łodzi na S14, kierunek mniej więcej północny zachód?

#discovery #fani4kolek #apple #windows
@sidewinder: zawsze fajnie popatrzyć, zwykle przez to nabieram ochoty aby u siebie coś porobić :P
Masz, poczytaj: http://www.wykop.pl/wpis/10136232/studiuje-sobie-zagranico-prywatna-uczelnia-wszystk/
@bocznica: bo niektórych programów zwyczajnie nie ma na maka?
@bocznica: skąd mam wiedzieć?
Visual Studio, Microsoft SQL Server, pakiet Office (bo ten makowy jest niepełnosprawny) i wiele innych pomniejszych programików
Office na maca jest i nie jest niepelnosprawne, uzywam i jest z nim wszystko w porzadku.
Pomniejsze programiki to np jakie? Bo masa "programikow" jest w wesji na mac albo ma swoj odpowiednik
@bocznica: ale po co mi to wszystko, jak mogę mieć windę na maku?
Co nie ma? No dalej daj przyklady tych programikow.
Typowy wykopkowy troll, rzuci haslo a jesli zapytasz o argumenty to "pls"
Makowy Office nie radzi sobie z bardziej skomplikowanymi makrami w Excellu, tak samo nie radzi sobie z rozbudowanymi dokumentami w Wordzie - gubi formatowanie, generalnie nie nadaje się do bardziej skomplikowanych zadań. No i wygląda jak rodem z 2008 roku.
szkoda ze nie potrafisz podac przykladow tej masy "programikow"