Wpis z mikrobloga

@sidewinder: nie przygladalem sie czy faktycznie tego uzywa, ale jesli tak to glupota. Osx jest w kazdym wzgledzie lepszy, szybszy i lepiej dopracowany od windows. I oczywiscie mozna zainstalowac na mku winde, tylko pytanie po co. Na obiad tez mozna jest gowno, ale nie ma to sensu
  • Odpowiedz
@Kacc: jakich to programow uzywa prowadzacy ten program ktorych nie ma na maku? I wogole jakich np. programow brakuje Ci na maku do tego stopnia zeby instalowac windows? Jak jakos pracuje wylacznie na makach i nie brak mi niczego
  • Odpowiedz
jakich to programow uzywa prowadzacy ten program ktorych nie ma na maku?

@bocznica: skąd mam wiedzieć?

I wogole jakich np. programow brakuje Ci na maku do tego stopnia zeby instalowac windows?

Visual Studio, Microsoft SQL Server, pakiet Office (bo ten makowy jest niepełnosprawny) i wiele innych pomniejszych programików
  • Odpowiedz
@Kacc: Visual Studio, Microsoft SQL Server - tego nie uzywam bo to zwyczajnie nie moja branza. Ale to zawsze mozna miec prawilny komputer z windows jesli jest taka potrzeba?

Office na maca jest i nie jest niepelnosprawne, uzywam i jest z nim wszystko w porzadku.

Pomniejsze programiki to np jakie? Bo masa "programikow" jest w wesji na mac albo ma swoj odpowiednik
  • Odpowiedz
Ale to zawsze mozna miec prawilny komputer z windows jesli jest taka potrzeba?

@bocznica: ale po co mi to wszystko, jak mogę mieć windę na maku?

Office na maca jest i nie jest
  • Odpowiedz
@Kacc: pls - no slucham argumentow a nie rzucasz haslo i sie wycofujesz. Argumenty.

Co nie ma? No dalej daj przyklady tych programikow.

Typowy wykopkowy troll, rzuci haslo a jesli zapytasz o argumenty to "pls"
  • Odpowiedz
@bocznica: wymieniłem Ci 2 przykłady takich programów, nie chce mi się wypisywać innych, ale jest ich od cholery (zwłaszcza specjalistycznych)

Makowy Office nie radzi sobie z bardziej skomplikowanymi makrami w Excellu, tak samo nie radzi sobie z rozbudowanymi dokumentami w Wordzie - gubi formatowanie, generalnie nie nadaje się do bardziej skomplikowanych zadań. No i wygląda jak rodem z 2008 roku.

Typowy wykopkowy
  • Odpowiedz
@Kacc: acha, jakos od lat pracuje wylacznie na makach i nie spotykam sie z brakiem oprogramowania ;)

szkoda ze nie potrafisz podac przykladow tej masy "programikow"
  • Odpowiedz