Aktywne Wpisy
Piospi +374
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Kantar +929
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
W jakiejś vistuli czy bytomiu, to coś dla siebie znajdę, czy jedynym ratunkiem jest dla mnie krawiec i szycie na miarę?
Aha, chciałbym się zmieścić w 800 złota.
W ogóle, jeśli chodzi o materiały - jest jakaś widoczna róznica w 80+20, 95+5 etc?
Co do materiałów to nie wiem nie porownywalem po matce. Wiem tylko że kupiłem garnitur który wygląda super, za który spokojnie dałbym 700 PLN za 360. tych pawilonów tam jest i jak nic nie znajdziesz bo można się umówić na szycie na miarę.
A praktycznie ja tak szybko rosne na boki, ze gora co 2 lata potrzebuje nowy garnitur na okolo 2 okazje w roku, wiec nie oplaca sie kupowac nic lepszego niz tandeta :)
Boję się o poprawki w stylu 'janusz style', z tego to już wyrosłem i chciałbym mieć raz garnitur podpasowany idealnie pod siebie ;)
Wszelkie poprawki to ewentualnie się robi u nich, czy u jakiegoś randomowego krawca?
Komentarz usunięty przez autora