Wpis z mikrobloga

JA P------E

Od niedawno pracuje ze mną P--------Y MAGISTER INFORMATYK

Gość nie umie k---a NIC, ni w ząb. P--------y absolwent SGGW. JA P------E

NIC k---a nie potrafi i wiecznie muszę z---------ć koło niego, chociaż skończyłem zaledwie technikum i jestem 10 lat młodszy.

C--j z jego umiejętnościami, przywykłem już do tego, że studenci nic nie umieją. ALE K---A MAĆ

On dostał się do SGGW chyba za sam wygląd :O Wygląda jak p--------y wieśniak z warcrafta III

Blond K---A długie włosy i wiecznie nie ogolony. Nie mnie oceniać facetów, ale on jest k---a ODRAŻAJĄCY

Chudy jak patyk, wysoki i garbi się tak, że sznurówki zawiązuje na stojąco. I J---E MU Z GĘBY P---------M GÓWNEM!

C--j z tym nawet, każdy jest jaki jest. Da się znieść odrażającego typa, gdy nie udowadnia nikomu na każdym kroku, że jest P---------M PRZYGŁUPEM.

Zamiasta "Ą" mówi "O", zamiast "wtedy" mówi "wtenczas" ja p------e. A do tego cały czas śmieje się jak waldek kiepski z najbardziej błachych powodów. Często smieje się tak bez przyczyny, jakby to był k---a j----y przecinek w zdaniu.

I wiecznie jego p--------e "WKLIKAĆ", "WKLINĄĆ", a "WTENCZAS URUCHOMIO SIE RZECZY"

Ale k---a NIE PRAWDA. Nic się k---a NIE URUCHOMIO, bo ten przychlast ma tendencje do s----------a wszystkiego, co działało wcześniej.

Wybaczcie, musiałem, bym nie musiał tego mówić jemu...

#w---w
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wycz: Jest na okres próbny, może tak być. Ja tam chłopakowi źle nie życzę, po prostu jest w---------y. Szef już kiedyś zatrudnił takiego morona na okres próbny, więc pewnie liczy, że zaoszczędzi i będzie miał podstawy do zwolnienia, by później znaleźć następnego. Fakt jest jednak taki, że siedzi ze mną w biurze i zanieczyszcza powietrze swoim gównianym oddechem:[ Głowa tylko od tego boli, bo smrodu już nie czuję.
  • Odpowiedz
@spike200: c--j z wyglądem, c--j z goleniem, c--j nawet z pracowitością i ogarnięciem, ale j-----a z mordy wytrzymać nie mogę. Niestety jestem zbyt dobrze wychowany, żeby powiedzieć wprost, ale k---a ja nie mogę wytrzymać jak w połowie dnia, po śniadaniu w pracy, obiedzie w pracy i czymś jeszcze czuję, że oddech już nie jest najświeższy, ale jak ktoś normalny może wytrzymać ze sobą jak mu j---e z gęby cały dzień...
  • Odpowiedz
@Francisco_dAnconia: Bo smród z gęby to nie wszystko, a zmieniać człowieka nie mam prawa, ani tym bardziej nie mam zamiaru. Jeśli nie zacznie myć zębów w ciągu miesiąca, to mu o tym pewnie jakoś zwrócę uwagę, ale sama jego aparycja, bezgraniczna głupota i wiejska gwara, to zwyczajnie nie moja sprawa.
  • Odpowiedz
Ale k---a NIE PRAWDA. Nic się k---a NIE URUCHOMIO, bo ten przychlast ma tendencje do s----------a wszystkiego, co działało wcześniej.

@spike200: Pięknie to ująłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jeszcze to jego "Słuchaj, mam takie pytanie" - K---A. To rozbrzmiewa w mojej głowie zawsze jak zasypiam. Przez CAŁY P--------Y DZIEŃ gość ma do mnie pytania - o to samo. Zero logicznego myślenia, zero samodzielności. On to robi na swoim komputerze, więc muszę k---a się nachylić nad jego p----------h monitorem i WDYCHAĆ TO P--------E SKAŻONE POWIETRZE, a on i tak k---a NIE ROZUMIE ANI SŁOWA. Jeszcze kiwnie głową na znak zgody, ja
  • Odpowiedz
K---A MAĆ, jestem spokojnym człowiekiem na co dzień

no właśnie widać, jak lilia na tafli jeziora.

jesteś frustratem bo nie obchodzi cię twój własny komfort i to własnie na tym polega twój problem:

NIC
  • Odpowiedz
weź podziałaj gdzie trzeba niech go wyjebią. Po co masz zapiepszać za gościa.

@JazzBlurr: niech lepiej mu powie wprost, dam sobie głowę uciąć że typek idzie przez życie i nawet nie jest świadomy istnienia większości swoich problemów.
  • Odpowiedz
@lerner: Gość pracuje tutaj zaledwie kilka dni i ja go tutaj muszę uczyć, tutoriali jako takich nie ma, ale daje mu przykłady. On musi mnie pytać, a ja mam obowiązek mu odpowiadać - takie mam zadanie, nic z tym nie mogę zrobić. Gdybym uczył go krzykiem, to c---a by się nauczył, ba, ja mu muszę nawet mówić, że dobrze się spisał, gdy zrobił coś zajebiście prostego i prawie to s--------ł.
  • Odpowiedz