Aktywne Wpisy
PieknaSprawa +48
#debata Skąd taki najazd na Stanowskiego? Na prawdę uważacie, że Trzaskowski powinien być prezydentem?

Szumny +43
IMO fakt że Stan0ski jest w tym wyścigu o fotel prezydencki i gość sobie w sumie robi jaja z instytucji prezydenta RP jest mega żałosny. Typ literalnie kpi z naszego państwa a część idiotów mu klaszcze. Nie sra się do własnego gniazda ¯\(ツ)/¯
#debata
#debata

Sprowadza mnie to do jednej ze złotych myśli z zakresu #cytatywielkichludzi :
" Albo masz twarde serce albo twardą dupę."
I chyba to stanie się moją dewizą od dzisiaj. Generalnie zauważyłem, że im więcej rzeczy mam w dupie, tym lepiej na tym wychodzę. Także Mirki! Nie dajcie się wykorzystywać. Nigdy i nikomu.
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #przemyslenia
Przygarnąłem "dzikiego współlokatora" - nowe miasto, praca to wypada pomóc. Sam to zresztą zapoponowałem. Byłoby w porządku, gdyby on nie zachował się jakby to był hotel, tzn. rzucił jakieś śmieszne pieniądze na odchodne (że niby się dołożył) i stojąc w drzwiach "dzięki"
Wyciagnales pomocna dlon,a on ci ja obsral.Uczy sie czlowiek na bledach.
Chociaz sie nie znamy mnie zaimponowales i chcialbgm miec takiego kumpla ktory bezinteresownie pomoze w potrzebie.
Miałem kiedyś znajomego, któremu pomogłem wybrnąć z kłopotów 2x i usłyszałem tylko "no dziękówa" z odległości ulicy. Za trzecim razem jak przyszedł to go zlałem i bardzo dobrze