Aktywne Wpisy
Wrrronika +6
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +104
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Szukałem sobie wczoraj ekipy wykopowej, bo roboty mam do zrobienia, wpisałem w google wykop, a tam wyskoczył mi link do stronki ze śmiesznymi obrazkami, no to wszedłem. I nie żałuję! Jest tutaj naprawdę fajnie! Ten mikroblog jest bardzo super! Postanowiłem więc, że założę tu dziś konto i oto jestem. Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo śmiesznych historyjek i bardzo śmiesznych obrazków.
P.S Czy na te listy obecności o 1 w nocy to trzeba się wpisywać? Nie chcę mieć dużo nieobecności...
@slucham: trzeba, co godzinę do 6 rano
@deyna: Kurdebele, ja o 5 do roboty lece :(
@gentelman: hehe, śmiechowe to
@deyna: uff, kamień z serca :))
@Maryjanna ᄽὁȍ ̪ őὀᄿ