@corsair: Nigdy nie miałem żadnych problemów z kolanami - od lat słyszę tą gadkę. Mam za sobą dobry sezon rowerowy, do tego siłownia (z leg day), także to bieganie to nie jest start zasiedzianego 30 letniego "starca" z motyką na słońce. A to jeden mi wygaduje, że kadencja duża potrzebna bo kolanka bolą, inny że za dużo ćwiczeń bo kręgosłup padnie, a inny, że musi mieć miękką kanape bo dupa boli
@MrCndz: Z Twojego wpisu wynikało, że wziąłeś się za uprawianie sportu dopiero od jakiegoś czasu. A po tej rozpisce widać, że jak na początkującego to jest to zdecydowanie zbyt często.
@MrCndz: plus za entuzjazm, ale taka rada. ja bym na Twoim miejscu zrobil jakies dni regeneracyjne, bo ja też tak zapieprzałem pół roku temu, co skończyło się kontuzją, po której dopiero nie tak dawno doszedłem do siebie. weź to do serca
@MrCndz: Szacuneczek za determinację w działaniu. Jednak trochę monotonny ten Twój plan. Podzielam opinie innych - daj sobie czas na regenerację i stosuj różne rodzaje treningów. Codzienne "klepanie" kilometrów szybko doprowadzić może do kontuzji.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link