Neapolitana z rana z małym twistem: mozzarella di bufala, frytki na smalcu i parówki z serem
Mąka divella, hydracja 60%
#pizza #neapolitana #gotujzwykopem
Mąka divella, hydracja 60%
#pizza #neapolitana #gotujzwykopem
źródło: comment_1607404734asoK77x1OIMa1389b3n4N7.jpg
Pobierzźródło: comment_1607422531jPQPQZIPsu5vdEXfkbPDUH.jpg
Pobierzźródło: comment_16028323532Miv9mY66qZ1qh7mCLgzyp.jpg
Pobierzźródło: comment_16027122572fJ5tFIJtS9N2xyQG0UAvZ.jpg
PobierzRocznica
od 25.03.2024
Gadżeciarz
od 26.06.2015
Mikroblogger
od 15.01.2020
Wykop.pl
Sprzęt po kwasie trzeba naoh umyć by normalnie używać?
Czy wystarczy zabić lacto drugim gotowaniem?
#piwowarstwo