@macabrankov: dwa kilogramowe chleby w garnkach wstawiam do zimnego piekarnika, włączam góra-dół 250 stopni. Po około godzinie piekarnik osiąga zadaną temperaturę. Od tego momentu daję mu jeszcze z 10 minut, czasem 15, po czym zdejmuję przykrywki, ustawiam temperaturę na 210 i piekę jeszcze z 10 minut. Nie trzymam się tych czasów ściśle, czasem zdarza mi się zagapić lub robić coś innego i przeciągnąć trochę zbyt długo na tych 250. Widzę wtedy,
Dzisiaj z nowego przepisu, oczywiście #!$%@? jak zawsze. Chciałem zrobić z połowy składników a jak zwykle wody dodałem 2x tyle :(. I jeszcze nie chciał wyrosnąć. Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej ( ͡°͜ʖ͡°)
@tptak: @Lorenzo_von_Matterhorn: ehh wczoraj nastawiłem zaczyn rano a wieczorem do ciasta dodałem ilość wody z zaczynu więc dzisiaj rano mogłem naleśniki robić z tego ciasta. Ale jakoś odratowałem :)
Ano wpisy. Możesz stworzyć jakiś dziennik, blog piekielny albo serial odcinkowy bo język masz nie wyparzony (razem się pisze?) ;) zajebiście się czyta. Więcej wpisów!
@naprawalaptopow potrzebuję informacji czy da się naprawić Lenovo G510 który zatrzymuje się na logo Lenovo i dalej nie rusza. Piszę już 3 raz i za każdym razem coś mi nie wychodzi :(
@gozergozer: wypełnij formularz. W nim można zaznaczyć czy chciałbym własnym kurierem wysłać czy naszym. Diagnoza jest darmowa. 12 m-cy gwarancji na dokonaną naprawę
#solgaz mam pytanie. Indukcja (nie Wasza) czasem nie widzi garnka (fi 16 cm), inny (fi 20) tej samej firmy jest rozpoznawany zawsze. Ten mniejszy muszę przesuwać po płycie aby został wykryty ale w połowie gotowania potrafi przestać być widoczny. Z innymi garnkami mniejszymi i większymi nie ma problemu. A teraz pytanie: wina płyty czy garnka?
źródło: comment_9AWyioRUEDturhjEeXIfISpFjlYAUH0E.jpg
Pobierz