AIPA zabutelkowane kilkanaście dni temu. 5 dni stało do nagazowania i od 4 dni w chłodzie. Jak widać bardzo mętne, gdyby stało dłużej to bardziej się wyklaruje. #p--o #piwowarstwo Ekstrakt początkowy: 16 Blg Końcowy: 3 Blg A-----l : 7% IBU: około 60 (coś w okolicach Ataku chmielu)
@RomeYY: no w sumie, jak tak tak można, szczuć na młody browar, publikując wycinki prywatnych rozmów, pisząc publicznie że wróźy im rychły koniec, że jadą tylko w dół i mają u niego kreskę. Bojkotuję blogera.
@RomeYY: widzisz jak sie dałeś podpuścić blogerowi, łykasz wszytsko i zachowujesz się jak Pan ze Spirifera na którego tak jedziesz, bojkotuj sam siebie. Puszczę mimo uszu te niewątpliwie obraźliwe dla mnie stwierdzenia, skoncentruję się na tym aby powiedzieć - do widzenia.
@RomeYY: czyli jak blogerek kogoś skrytykuje to fajnie, a jak ktoś śmie skrytykować na blogerka to nie wolno? Tak mam to rozumieć? Dla mnie ten bloger to trochę się tu zachowuje jak ciota, jak Boni po akcji z Korwinem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Oude_Geuze: a ja ostatnio piłem kilka dubli i ten z cieszyna nie odstawał a nawet był lepszy od niektórych belgijskich, słysze że a-----l mocny, tera rozpuszczalnik aż sobotę chyba zacznę śniadaniowym dublem żeby sprwadzić. @pilot1123: ale o co chodzi ? ( ͡º͜ʖ͡º)
#craftbeer #pytaniedoeksperta