@Oswiadzczam_ze_skonczylem_13_lat: z takimi chamami i chamskimi zachowaniami trzeba walczyc w ten sam sposob a ty dalej pij ich warzywka, co oni sobie #!$%@? mysla, ze i tak sie sprzeda? ni #!$%@?!
Spirifer z niemal każdym piwem przebija poprzednie. Tyle że niestety w dół. Niektóre piwa, szczególnie dwa przedostatnie robią na mnie wrażenie jakby zostały uwarzone przez przysłowiowe pijane dzieci we mgle. Jeśli się panowie nie ogarną, tę inicjatywę może czekać rychły koniec. U mnie już mają kreskę.
@RomeYY: czyli jak blogerek kogoś skrytykuje to fajnie, a jak ktoś śmie skrytykować na blogerka to nie wolno? Tak mam to rozumieć? Dla mnie ten bloger to trochę się tu zachowuje jak ciota, jak Boni po akcji z Korwinem ( ͡°͜ʖ͡°)
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Powtarzam, SPIRIFER. Ostatnie wypusty to Vuelta i HAKA, chwalą się warzeniem na Czechach, ale ich piwo to dno!
Kontakt zostawiam poniżej, można się wyśmiać im w twarz.
http://www.browarspirifer.pl/kontakt
#piwo
#browarhipster
#craftbeer
Ja tam już od dawna nie kupuję tzw. "wypustów" tzw. polskiego "kraftu" szkoda mi kasy, a sam robie lepsze piwa.
Tak mam to rozumieć?
Dla mnie ten bloger to trochę się tu zachowuje jak ciota, jak Boni po akcji z Korwinem ( ͡° ͜ʖ ͡°)