@szopa123: kolego, ja Ci kilka tygodni temu w innym znalezisku wytłumaczyłem dlaczego to właśnie poziom CO2 w atmosferze, a nie pary wodnej, jest (w sensie przyczyny) odpowiedzialny za zmianę klimatu. Ale chyba coś nie pykło, spróbuj może przeczytać:
https://www.acs.org/content/acs/en/climatescience/climatesciencenarratives/its-water-vapor-not-the-co2.html
Albo to:
https://www.skepticalscience.com/water-vapor-greenhouse-gas.htm
W bardzo prosty sposób jest tu wytłumaczone oddziaływanie między poziomem CO2 a pary wodnej w atmosferze
https://www.acs.org/content/acs/en/climatescience/climatesciencenarratives/its-water-vapor-not-the-co2.html
Albo to:
https://www.skepticalscience.com/water-vapor-greenhouse-gas.htm
W bardzo prosty sposób jest tu wytłumaczone oddziaływanie między poziomem CO2 a pary wodnej w atmosferze
W skrócie metoda ta polegała na usunięciu z Michałków białek i dodanie jajek w taki sposób aby wydzielić białka z michałków. Pozwoliło to wyodrębnić czekoladę od białek w Michałek i w dalszym etapie powstanie białych Michałków. W efekcie Michał Białek nia ma