#gotujzwykopem
Moj pierwszy kulinarny wpis na wykopie. Od 10 lat gotuje kuchnie z calego swiata odkad pierwszy raz wyjechalem sluzbowo do Stanow i zasmakowalem zarelka, ktorego wtedy u nas nie bylo/nie bylo latwo dostepne i z czystej checi odtworzenia tych dan zaczalem pichcic, majac wczesniej, tak naprawde, dwie lewe rece do gotowania i zasadniczo robiac tylko typowe proste polskie jedzenie, od biedy spaghetti z proszku. Dzis gotowanie to moje ogromne hobby i
Moj pierwszy kulinarny wpis na wykopie. Od 10 lat gotuje kuchnie z calego swiata odkad pierwszy raz wyjechalem sluzbowo do Stanow i zasmakowalem zarelka, ktorego wtedy u nas nie bylo/nie bylo latwo dostepne i z czystej checi odtworzenia tych dan zaczalem pichcic, majac wczesniej, tak naprawde, dwie lewe rece do gotowania i zasadniczo robiac tylko typowe proste polskie jedzenie, od biedy spaghetti z proszku. Dzis gotowanie to moje ogromne hobby i
Jakby ktoś nie miał co ze sobą jutro robić, szuka pomysłu na siebie, na swoja karierę zawodowa albo może po prostu chce posłuchać co to można ciekawego w tym kraju stworzyć to zapraszam na mój wykład na Targach Pracy AGH w Krakowie o godzinie 12:30. Opowiem Wam o najbardziej zaawansowanej technologicznie firmie w naszym kraju, której jestem głównym inżynierem i którą od