Cannelloni z farszem
Proste, w miarę szybkie, smaczne. Trochę podobne do makaronu Sheparda, ale jednak inne- może ktoś będzie chciał wypróbować :)
kasiknocheinmal z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 96
Proste, w miarę szybkie, smaczne. Trochę podobne do makaronu Sheparda, ale jednak inne- może ktoś będzie chciał wypróbować :)
kasiknocheinmal z
Komentarze (96)
najlepsze
Ja tu już bez kota zdobywałam główną ;)
Nie mam kota- kicham po nich.
Makaron na chwilę do wrzątku (ma być
Nie pierwszy i nie ostatni raz- dziwiłam się za pierwszym razem, potem przestałam. Szczerze mówiąc bardziej rozumiem "nie nadaje się", ale jak ktoś uważa, że cannelloni nie istnieje i że to nieprawda to trudno ;)
mozna się tym ostro struć
A kolega czyta? Napisałam, że najlepiej samemu mielić :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ano jest- jak to zmielone mięso. Co zresztą zaznaczyłam- jeszcze pieczarki w kolorze szarym, jak to pieczarki, uroku mu nie dodają ;) Stąd zapiekanie i zalewanie sosem.
Dzięki ;)
slaba fota: http://dl.dropbox.com/u/14403679/Photo059.jpg
ale było meeega dobre
ser dałem całkiem na góre
Sos głównie zależy od konstystencji przecieru- jak za rzadki można wcześniej ciut mąki dodać i rozmieszać. Może być jakikolwiek, byle całkowicie przykrywał rury, żeby ładnie się upiekły, a nie były chrupiące ;)
Btw: uwielbiam Wasze komentarze, jak wrzucacie zdjęcia i jeszcze zadowoleni jesteście :)