Czas na pinsę! Pinserie będą tak popularne jak lokale z pizzą neapolitańską?
Mieliśmy wysyp lokali z pizzą neapolitańską - teraz czas na pinserie? Polacy znają pinsę, jeśli nie z podróży do Włoch, to z dwóch popularnych sieci sklepów, gdzie pinsa była gwiazdą tygodni kuchni włoskiej. Czym pinsa różni się od pizzy? Jak powstaje i ile kosztuje?
kasiek73 z- #
- #
- #
- #
- #
- 6
- Odpowiedz
Komentarze (6)
najlepsze
I nikt nie będzie "wyrabiał rzemieślniczej pinsy".
@proweniencja: W Biedrze to gówno kosztuje 12 PLN za sam placek, na promce po 6 PLN bo słabo im schodzi. Jak to ma konkurować ze zwykłą pizzą gdzie dostaniesz niezłą mrożonkę za 15 PLN? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Polsce króluje cena i nie ma się co czarować.
@GladysDelKarmen: A mogę włączyć pirolizę w piekarniku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)