Mięso z wodą, podejrzana mąka w chlebie. Tak fałszuje się w Polsce żywność
Wysokie ceny żywności sprawiają, że klienci większą uwagę zwracają na to, co wkładają do swoich koszyków. Okazuje się jednak, że producenci wykorzystują ten czas i coraz częściej na jedzeniu nas kantują tak wynika z raportów inspekcji, która monitoruje to, co trafia na nasze stoły. Zdarza się, że
Bednar z- #
- #
- #
- #
- 142
- Odpowiedz
Komentarze (142)
najlepsze
Nieprawidłowe oznakowanie i obecność specyficznego DNA dla danego rodzaju surowca.
Ciekawostka najmniej jest z lidla wpisow
Idę sobie zjeść rakotwórczego boczku wędzonego drewnem.
@gamersgen: woda również jest skażona mikroplastikiem i toxynami z niego uwalnianymi
Jakby diabeł nas kochał, to by nas nie truł, nie zabijał, nie oszukiwał, ani kłamał. Ale lewa strona jego wielbi i robi to samo.