Dzień z życia w #1 barze BBQ w Teksasie
Super opowiedziana historia grupy przyjaciół która otworzyła bar BBQ który został okrzyknięty miejscem #1 w całym Teksasie. Antrykoty, żebra, kiełbaski w setkach kilogramów. Długie kolejki klientów zaczynają się ustawiać 5 godzin przed otwarciem, a ludzie zjeżdżają z całych stanów zjednoczonych.
anonim1133 z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 149
- Odpowiedz
Komentarze (149)
najlepsze
Wysokiej jakości mięso dobrze wykrawane, RiGCzowa ilość przypraw sypana na suche mięso, starannie zawijanie w sreberko, wypiekanie swoich wypieszczonych bułeczek, własna kiełbasa z nie byle czego.
No, no, brawo, tak to się robi a nie karmi ludźmi pomyjami, byle szybko, żeby tanio zapchać tyłki i się nachapać. Jak widać opłaca się, ludzie
W sam raz na śniadanko!
Wątroba lubi to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Średnia surówka - 48 zł
Duża surówka - 70 zł
0,45 kg żeberka - 1 porcja - 130 zł
1 kiełbasa - 30 zł
0,45 kg mostka - 1 porcja - 150 zł
Wiem, że nie ma co porównywać bo zarobki inne ale przeliczyć mi chyba nikt nie zabroni.
Bo załóżmy , że pojadę sobie na wakacje do USA i zechcę tam zjeść, chociaż nie jem mięsa od 26 lat to wtedy i tak będę musiał przeliczyć ile kosztuje na złotówki.
XD
ustaw się o 5 rano, żeby zjeść obiad. #seemslegit
https://www.goldeesbbq.com/brisketclass