Kiszenie, czyli fermentacja mlekowa. To samo zdrowie
![Kiszenie, czyli fermentacja mlekowa. To samo zdrowie](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_1635967632t4bVLD9KVwh3tFNurKuA4w,w300h194.jpg)
Kiszone produkty mają mnóstwo właściwości, które wspomagają pracę układu pokarmowego, a to przekłada się na poprawę zdrowia. To stanie się z Twoim organizmem, jeśli będziesz regularnie jeść kiszonki. Sprawdź, kto i kiedy nie powinien jeść kiszonych produktów.
![freedomseeker](https://wykop.pl/cdn/c0834752/f73f0c8ebcabd0062a0bc190f8b4473798ab24e0584424d9ca83af2330150ff2,q52.jpg)
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 141
Komentarze (141)
najlepsze
Nikt na świecie takich rzeczy nie spożywa. Tylko w tym kartonie kiszą.
Twardego, czosnkowo-chrzanowo-koperkowego, z delikatnym muśnięciem papryczki chilli.
Zjada się takie ogórki do ostatniej sztuki, a wodę wypija jak ambrozję.