Kiszenie, czyli fermentacja mlekowa. To samo zdrowie
Kiszone produkty mają mnóstwo właściwości, które wspomagają pracę układu pokarmowego, a to przekłada się na poprawę zdrowia. To stanie się z Twoim organizmem, jeśli będziesz regularnie jeść kiszonki. Sprawdź, kto i kiedy nie powinien jeść kiszonych produktów.
freedomseeker z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 141
Komentarze (141)
najlepsze
@PieronWoBistDu: No tak, jak cchesz zjeść coś dobrego to jet zdecydowaie sporo innych pozycji do stestowania. Jadłem ze Szwedami w sposób "poprawny" i nawet mi pod wódeczkę weszło. Ale bym sobie sam nie kupił raczej
Wystarczy jogurtownica, mleko pełne 3.2% (najlepiej UHT bo nie trzeba gotować), trochę jogurtu albo liofilizowanych bakterii jakieś 10 minut roboty i po 8 godzinach świeży jogurt ląduje w lodówce. Jest dużo smaczniejszy i zdrowszy niż to co można kupić w sklepach.