Ponad 40 proc. Polaków twierdzi, że pandemia poprawiła ich nawyki żywieniowe
Ponad 40 proc. badanych zauważyło u siebie poprawę nawyków żywieniowych podczas pandemii. Dotyczy to zwłaszcza osób w wieku 23-35 lat, mieszkańców dużych miast, z wyższym wykształceniem i zarobkami od 4 do 7 tys. zł netto. Pandemia ma też swoje plusy. Jak u was?
gargantel z- #
- #
- #
- #
- 61
- Odpowiedz
Komentarze (61)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Proponuję nie przekazywać genów dalej.
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo My musimy być dziś mniej pazerni, roślinożerni, roślinożerni.
Nam polędwica oraz schab, nie smakuje tak jak szczaw.
Ja pracowałem pół roku z domu i jeszcze miesiąc, a chyba bym się zgłosił do zakładu dla obłąkanych. Mój zawód nie nadaje się do pracy zdalnej na dłuższą metę, setki telefonów, które mógłbym załatwić kilkoma sekundami rozmowy w cztery oczy, fakt, że nikt nie widzi, że jesteś w tej chwili mocno zajęty i i
@ZawodowyMacherOdLosu:
Nie jestem ekspertę ale obiady za takie kwoty poza domem to chyba nie są restauracje sensu stricte.
Trenowałem kiedyś coś z takiej kategorii cenowej i wiem że dwa tygodnie to górna granica wytrzymałości.
W pracy miałem stołówkę, jak nie to restaurację obok, więc wcześniej jadłem zamawiane - zazwyczaj typowe "domowe" żarcie, ani zdrowe, ani niezdrowe.
Teraz? Siedzę w