Niemcy: Pierwszy raz od 1992 roku nie było epidemii grypy
Pierwszy raz od 1992 roku w Niemczech nie było epidemii grypy, gdyż tylko ok. 500 osób zaraziło się zimą tym wirusem. Jeszcze w ubiegłym sezonie w RFN na grypę zachorowało 180 tys. osób.
Szewczenko z- #
- #
- #
- #
- #
- 255
- Odpowiedz
Komentarze (255)
najlepsze
Mogli #!$%@?ć celowo. To że o tym nie wspomniałem nie oznacza że temat mnie przerasta.
To nie jest kwestia folii tylko liczb, przypuszczam że jesteś zindoktrynowany ideologicznie, dlatego o tym napisałeś. Ja nie mam interesu ideologicznego żeby bronić jakiejś pozycji, dlatego mnie to nie obchodzi.
Musi być jakaś przyczyna jeżeli dane są poprawne i wcześniej rejestrowano 180 tysięcy a obecnie zarejestrowano 500 osób. Jest wysoce nieprawdopodobne że o tyle zmieniła się faktyczna liczba chorych.
Różnica wynosi 36000%, takie fluktuacje nie są możliwe, nie mogą wynikać z naturalnego spadku zachorowań. Słownie trzydzieści sześć tysięcy procent. Tyle wynosi różnica. Więc albo zachorowania na grypę są błędnie kwalifikowane,
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak więc pierwsze wirusy są hodowane na toksycznych podłożach, które wspierają ich aktywność, metabolizm i wzrost. Wiele patogenów żyje w warunkach beztlenowych i umiera w obecności tlenu.W związku z tym u tych, którzy prawidłowo się odżywiają i wykonują ćwiczenia oddechowe, do tkanek dostaje się więcej tlenu i patogeny nie mogą tam rosnąć. To właśnie jest to, co nazywamy „dobrą glebą” (czyli krzepą, tężyzną), tak ważną dla naszego zdrowia.„Wszystko zależy od warunków” – przyznał Pasteur na łożu śmierci.
A w szczepionkach jest wiele nienaturalnych i trujących składników, których nigdy świadomie nie wprowadzilibyśmy do naszego organizmu. Naturopatyczne zasady (a także po prostu zdrowy rozsądek) nie pozwalają na wprowadzenie wirusów, wyhodowanych na trujących tkankach zwierzęcych.Szczepionki są czynnikami biologicznymi, stworzonymi z brudu, chorych narządów, chorych ludzi i zwierząt.
Toksyny te podaje się ludziom w celu zwiększenia liczby przeciwciał przeciwko konkretnej chorobie i wytworzenia odporności.Ale naukowcy mają bardzo słabe pojęcie o tym, czym jest odporność i co dokładnie wzmacnia układ odpornościowy.Odżywianie jest kluczem do każdego programu poprawy odporności, ale odżywianie (zioła, witaminy, żywność) ignoruje się na rzecz dochodowych szczepień.Szczepionki czynią znacznie więcej dla sensybilizacji (uwrażliwienia) organizmu, aniżeli dla jego immunizacji (uodpornienia), ponieważ zawierają wiele toksycznych substancji, które wywołują takie reakcje uczuleniowe, jak alergie i anafilaksję.Kiedy czytasz te wiersze, pomyśl o tym aspekcie szczepień.
Produkcja „limfy” szczepionkowej jest głównym zadaniem laboratoryjnej produkcji szczepionek.Wirusy nie rozwijają się dobrze w zdrowych organizmach, dlatego też
Produkcja „limfy” szczepionkowej jest głównym zadaniem laboratoryjnej produkcji szczepionek.Wirusy nie rozwijają się dobrze w zdrowych organizmach, dlatego też
Rozsądne. (Pierwsze szczepionki przeciw wirusowemu zapaleniu wątroby z lat 70-tych XX wieku