O moje ulubione wigilijne danie ale „gotuję kapustę” wymaga doprecyzowania.
Sama kapusta się nie ugotuje, no i kroi się ją przed ugotowaniem a nie po ugotowaniu (kto to widział gotować główkę kapusty w całości?)
Potrzebne składniki kapusta kiszona, kapusta świeża i trochę rosołu lub innego wywaru.
No więc zaczynamy od pokrojenia świeżej kapusty, potem trzeba ją wymieszać z kapustą kiszoną (ona była już pokrojona przed kiszeniem), najlepsza proporcja to 1:1 czyli na
Komentarze (2)
najlepsze
Sama kapusta się nie ugotuje, no i kroi się ją przed ugotowaniem a nie po ugotowaniu (kto to widział gotować główkę kapusty w całości?)
Potrzebne składniki kapusta kiszona, kapusta świeża i trochę rosołu lub innego wywaru.
No więc zaczynamy od pokrojenia świeżej kapusty, potem trzeba ją wymieszać z kapustą kiszoną (ona była już pokrojona przed kiszeniem), najlepsza proporcja to 1:1 czyli na