Całe życie wokół chleba
Polecam wszystkim z Gdańska.Przy Dolnej Bramie na Starym Przedmieściu Gdańska działa rzemieślnicza piekarnia, gdzie chleb wypieka się metodami jak sprzed pół wieku. Ryszard Majchrowski, właściciel i mistrz piekarstwa, trzyma się rodzinnej tradycji
darbarian z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 227
- Odpowiedz
Komentarze (227)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
No niezły relikt wykopałeś ;)
Całe życie wokół chleba
19 czerwca 2017 (artykuł sprzed 2 lat)
tam glowny szef wszystko mi pokazywal, tlumaczyl, uczyl
calkowicie zmienilo to moje podejscie do chleba, on ma podejscie dosc nowoczesne, korzysta z nowinek, jego chleby i bagietki sa po prostu mistrzostwem swiata
ehh, kiedys bym chcial miec taka piekarnie, ale z tego co mi powidzial, jego wyposazenie kosztowalo 250tys euro:(
Komentarz usunięty przez moderatora
@arturmacho: mrożenie nijak nie wpływa na właściwości ciasta
Ale czekam, wymień mi