Kultowy polski produkt. "Ludwiku, do rondla" i pozostałe kuchenne rewolucje
Przed jego pojawieniem się do zmywania używano piasku czy popiołu. Sześć dekad temu zrewolucjonizował prace kuchenne. To produkt-fenomen, któremu próbowały zagrozić zagraniczne koncerny. Bezskutecznie. Co drugi Polak kupujący płyn do mycia naczyń wybierze właśnie Ludwika.
MoneyPL z- #
- #
- #
- #
- 177
Komentarze (177)
najlepsze
Smutne że dopiero
Jak to reklama szeptana i tradycja ryje beret.
@Crosshairs: Praktyka pokazuje, że ten Ludwik jest lepszy. Robiłem eksperymenty w czasach studenckich, gdy nie miałem zmywarki. Przy tych samych widełkach widocznie składniki aktywne mają w górnej tolerancji, a zachodnie płyny na polski rynek to niewiele warta rozcieńczona woda.
Jeszcze polski Murzyn zachwali bo się czuje jak w wielkim świecie, no i Halynka chwali bo może