Polskie superfoods - są tańsze, a niekiedy lepsze od egzotycznej superżywności
Superżywność (superfood) to nie tylko egzotyczne nasiona chia, spirulina czy jagody goji. Choć to o nich jest głośno, niezwykłymi wartościami odżywczymi mogą pochwalić się także polskie produkty: dynia, siemię lniane, jarmuż. Warto z nich korzystać, bo zazwyczaj są tańsze i łatwiej dostępne.
poradnik_zdrowie z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 84
- Odpowiedz
Komentarze (84)
najlepsze
@kolejny_wolny_nick: jadłem kaszankę
a na drugie śniadanie mam kanapkę z boczkiem
Moja siostra (24 lata, średnia dupa z twarzy, widziałem ją nago, więc wiem co mówię) zaczęła ostatnio swoją pierwszą w życiu prawdziwą robotę. Prawdziwą, bo poprzednie niby też przynosiły jej hajsy, ale trudno to nazwać robotą, kiedy z koleżankami kradły zwierzęta ludziom z wioski a później oddawały i żądały nagrody za odnalezienie pupila. Pamiętam do dziś, jak #!$%@?ło moczem od tych wszystkich pimpków i puszków skitranych w piwnicy, aż ojciec
Komentarz usunięty przez moderatora
oprocz kaszy to tam sa raczej 'international superfoods'.
to tyle co kot napłakał więc tak średnio bym powiedział.