Mięso chorych krów mogło trafić do kebabów. Brutalna prawda o polskich ubojniach
Reporterzy Uwagi i Superwizjera TVN odkryli brutalną prawdę o polskich ubojniach, które pod osłoną nocy, bez obecności weterynarza, zabijały i przerabiały na mięso chore lub wręcz padłe krowy. Spożycie przygotowanych z niego może stanowić zagrożenie dla zdrowia, a nawet życia.
MonsterKill z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 123
- Odpowiedz
Komentarze (123)
najlepsze
https://www.google.com/maps/@52.8252407,22.0255602,3a,41.4y,336.71h,88.38t/data=!3m7!1e1!3m5!1sJGwRnhfWq8svOiG5Wl1nEA!2e0!6s%2F%2Fgeo2.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DJGwRnhfWq8svOiG5Wl1nEA%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D22.44533%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656
@KupcuKorzenny: Zgłosiłeś gdziekolwiek taki fakt? Czy tylko byłeś, widziałeś i nic nie zrobiłeś?
Komentarz usunięty przez moderatora
Krówki w całości trafią tam gdzie nie poznacie co jecie - pasztety, mielonki, konserwy
Od wielu lat odbija mi ( a może nie odbija? ) i mam ostry hamulec przed jedzeniem konserw, kiełbas i innych takich przetwarzanych produktów.
Z mięsa to jem tylko czystą, chudą szynkę i na tym koniec. Nie potrafię już jeść kaszanki czy konserwy i reszty tego ścierwa.
Bardzo lubiłem
Pogadają, pogadają, nikt nie pójdzie za to do pierdla i kolejna afera ukryta tak jak z solą drogową.