Mięso chorych krów mogło trafić do kebabów. Brutalna prawda o polskich ubojniach
Reporterzy Uwagi i Superwizjera TVN odkryli brutalną prawdę o polskich ubojniach, które pod osłoną nocy, bez obecności weterynarza, zabijały i przerabiały na mięso chore lub wręcz padłe krowy. Spożycie przygotowanych z niego może stanowić zagrożenie dla zdrowia, a nawet życia.
MonsterKill z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 123
- Odpowiedz
Komentarze (123)
najlepsze
PS. nie martwcie się - dzisiaj afera krowia, za parę lat okaże się, że to samo jest ze świniami i kurami :)))))
"Ze względu na ceny baraniny oraz preferencje smakowe Polaków, mięso w polskim kebabie to zwykle wołowina lub kurczak z jedynie dodatkiem baraniny"
@KwadratF1: przecież papryka zdrowa jest. Też się dziwię.