Ale z precelkami, to oszukują, bydlaki! Powinni je supłać z ciasta "z metra", a oni bezczelnie podrabiają prawilnego precelka odciskając go w całości matrycą. #oszukujo, wszędzie oszukujo! ;)
@pilot1123: źle, siadaj, dwója, precelki nie pochodzą z Kuby, to nasz patriotyczny towar. Więc powinien być zwijany na udach nastoletnich krakowianek :)
Tak się zastanawiam patrząc na ten film.. Ciekawe jak smakują paluszki i precelki świeżo po przygotowaniu. Jeszcze ciepłe :) Przecież to musi być obłęd. Skoro chleb świeży z pieca jest przepyszny, to paluszki też muszą takie być :)
@Wulfee: wsadź sobie do piekarnika to będziesz miał ciepłego paluszka. One i tak są pieczone tak długo aż cała woda odparuje więc wychodzi ciepły i suchy paluszek. To nie jest chleb że skórka opalona a w środku mięciutko.
Wiele razy zastanawiałem się nad sposobem uzyskania połysku tego typu wyrobów, ale w powyższym filmie dowiadujemy się tylko, że paluszki są zanurzane w "roztworze" nie ma jednak wyjaśnienia czego jest to roztwór.
@oszon: to z tego wszystkiego i tak Beskidzkie maja najlepszy skład z paluszkow, czy raczej najmniej zły. Grissini to trochę inna rzecz jednak, w sumie lepsza jak coś trzeba na nie nabrać - dipy itp.
Jako mało techniczny nie słyszałem wcześniej o wadze wielogłowicowej - myślałem że sypią po prostu odważone do paczek, a to łączy porcje z dowolnej wagi w paczkę o wadze docelowej, no super sprawa :) Wykop za aspekt edukacyjny.
Komentarze (180)
najlepsze
( ͡º ͜ʖ͡º)