@trzynastka: No właśnie. W Chinach jest bieda i jedzą wszystko, a zabijają w ostatniej chwili, bo żywe => się nie psuje bez lodówki. W Europie zabijamy tak dla pieniędzy.
Niedawno jadłem żabie udka. Nawet niezłe, ale to panierka robi robotę. Mięso podobne do kurczaka, tylko bardzo mało i bardziej białe w kolorze. Na zagryzkę się nadaje, ale żeby się najeść to chyba 40 żabek trzeba by zjeść. Chociaż te z filmu to jakieś wielkie są.
Komentarze (122)
najlepsze
źródło: comment_QjWPExRA8RY4D7irxEoGmmpACohuQPHu.jpg
Pobierzźródło: comment_rKaYvqMOXWoHbvYYQulUrdEQBofiaCjL.jpg
Pobierzźródło: comment_G9khPBLD99xFqoICaTsNSmhwUvZRFC0E.jpg
Pobierz@budzilsiespoznil: Zagryzanie np wodki zabka zamiast sledzikiem? Surowa ropuszka? Nie przekonasz mnie, o nie
źródło: comment_NLaWHdiaVt05E0vweG46GZJcn8M8FXkD.jpg
Pobierz