Rzucaj mięsem z głową. Co włożyć na ruszt, a co do garnka?
![Rzucaj mięsem z głową. Co włożyć na ruszt, a co do garnka?](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_0GvI9ljHiksWmvQj9QZv5kky8WMeWswe,w300h194.jpg)
Schab, żeberka, polędwica, karkówka i boczek na dokładkę – na tym wyliczeniu najczęściej kończy się nasza mięsna wiedza, choć zarówno wieprzowina, jak i wołowina dzielą się na znacznie więcej części o różnym przeznaczeniu. Ich znajomość to...
![mamkuchnie](https://wykop.pl/cdn/c3397992/mamkuchnie_ttzFVtgcDa,q52.jpg)
- #
- #
- #
- #
- #
- 100
- Odpowiedz
Komentarze (100)
najlepsze
Poza tym słoniny nie otrzymuje się bezpośrednio ze zwierzaka tylko po leżakowaniu w warstw tłuszczu w soli.