Wreszcie nadchodzi międzynarodowa moda na polską kuchnię
Lada chwila czeka nas międzynarodowa moda na polską kuchnię. Czy ludzie z Francji będą przyjeżdżać jeść do Polski?
mati123456 z- #
- #
- #
- #
- #
- 137
Lada chwila czeka nas międzynarodowa moda na polską kuchnię. Czy ludzie z Francji będą przyjeżdżać jeść do Polski?
mati123456 z
Komentarze (137)
najlepsze
Pochodna sznycla wiedeńskiego. W Polsce oryginalnie uważano, że panierowanie to gwałt na kuchni.
Od jakiegos czasu zaczely sie w UK pokazywac dobre, polskie wedliny. Gdzie miesa w wyrobie jest 80 - 90%, w podsuszanych nawet 120 g na 100 g gotowego produktu. I sa wspaniale. Tutaj jest po prostu rynek na to, bo
No i kiedys mieso w jedzeniu bylo rzadkoscia - bazowano na kaszach i grzybach w sosach
Komentarz usunięty przez moderatora
Ludzie z Polski też by mogli :)