Gotuj z Wykopem - Salsa
![Gotuj z Wykopem - Salsa](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_UubwT57YviBFrezyLNwCKTc12zDYnLCT,w300h194.jpg)
Dawno temu wymyśliłem sobie taką salsę. Tym razem wszystko zważyłem, zmierzyłem, no i powstał przepis, którym chciałbym się z wami podzielić.
![dziczku](https://wykop.pl/cdn/c3397992/dziczku_lfysfQpvXI,q52.jpg)
- #
- #
- #
- #
- 59
Dawno temu wymyśliłem sobie taką salsę. Tym razem wszystko zważyłem, zmierzyłem, no i powstał przepis, którym chciałbym się z wami podzielić.
Komentarze (59)
najlepsze
źródło: comment_TBre0v5inCOhXVJwGu3nqkwvcGMjo86l.jpg
PobierzZ 2 strony - ja kolendrę mrożę; pakowana próżniowo i zamrożona bardzo fajnie się trzyma i można dosypać.
źródło: comment_rmwVwdkjgxovPxIEuVxcivgyPOUjKuh0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Przepis fajny, będę musiał spróbować!
A jak to jest z przechowywaniem tej salsy w słoikach? rozumiem, że trzeba to jakoś zapasteryzować (?) zdradzisz tajemnicę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak w ogóle to jak z ostrą się robi i wyjmie nasiona razem z tym "białym" to papryka będzie duużo słabsza. No chyba że to habanero lub wyżej na skali.