Nie rozumiem tego, po co w piwie te procenty? Ma dobrze smakować i 5% wystarczy, jak ktoś chce się schlać to może się napić wódki, bo to ona do tego służy :P
@4833478: No patrz, jesteś facetem, a p$%?!#%isz pan jak baba.
Prześledź pan techniki i procesy tworzenia piwa. Każdy czynnik jest powiązany z innym.
Tworzenie piwa jest dosłownie jak uwertura, w przypadku gdyby miało być mniej puzonu w to miejsce musiałyby wejść skrzypce, które z kolei w tym momencie musiałyby być zastąpione przez wiolonczelę.
Tak samo tutaj, ustawiając się na mniejszą ilość alkoholu trzeba się liczyć z innymi zmianami smakowymi w piwie.
Komentarze (26)
najlepsze
Prześledź pan techniki i procesy tworzenia piwa. Każdy czynnik jest powiązany z innym.
Tworzenie piwa jest dosłownie jak uwertura, w przypadku gdyby miało być mniej puzonu w to miejsce musiałyby wejść skrzypce, które z kolei w tym momencie musiałyby być zastąpione przez wiolonczelę.
Tak samo tutaj, ustawiając się na mniejszą ilość alkoholu trzeba się liczyć z innymi zmianami smakowymi w piwie.
@4833478: Nie rozumiem, po co kobietom prawo głosu w tematach, które ich nie dotyczą.
Tu macie trochę mocniejsze piwko:
źródło: comment_ttp6me8XMd1SXC5WEWcIZToVqbcH1EQT.jpg
PobierzWolę Reedsy czy Desperadosy... (Lech Free smakował jak tonik...)
Jednakże gdzie były na dole tamtego potrafiły zgaszone (potwierdzam)