Może pojechał im składnikami itd. Wszystkie ktoś tam opisywał że całkiem normalne w żarciu. Ale chyba miał prawo napisać że dany produkt wg niego jest syfny i tyle.
Teraz weźmy inny przykład. Sokołów wynajmuje aktora i robi reklamę. Co mogę tego aktorzynę że chwali dany produkt pozwać bo ja się skusiłem i stwierdziłem że mi nie smakuje a on zachwalał że pyszne ?
Jedyna rozsądna rozprawa to podać panu "Siemanko" na rozprawie
Dał znać firmie przed pokazaniem filmiku w necie. Ciekawie jak wyglądała ta rozmowa, "Siemanko, długo pokazywałem fajne przepisy w necie, mam teraz 150k subskrypcji na youtube i biorę się teraz za testy żywności, zapłacicie mi za dobrą ocenę czy was obsmarować?". Nie twierdzę, że tak było, ale na cholerę wcześniej pokazywał to firmie? Innej opcji niż to, że liczył na hajs nie widzę.
Odnoszę podobne wrażenie, zwłaszcza, że wyraźnie przyczepił się do tego sokołowa- najpierw "testował" ich tatar, a potem rzygał ich parówkami, co wydaje mi się abstrakcyjne. Według mnie gość bardzo dużo gra i nie jest dla mnie osobą ani trochę wiarygodną, a wręcz przeciwnie- odnoszę wrażenie, że łże jak mu się podoba.
Swoją drogą test tatara był idiotyczny bo każdy gotowy, paczkowany tatar tak wygląda i się tak zachowuje więc porównywanie
@mehow80: Myślę, że problemem jest to, że takim ekspertem byłby technolog żywienia, który jest przecież święcie przekonany o wyższości wspaniałych dodatków do żywności, nad naturą, bo tym żyje przecież na codzień.
Coś w tym musi być. Mięso mielone kupione na bazarze smaży się na szaro. Kupione w supermarkecie z torebki za to na czerwono i śmierdzi tak, że się odechciewa tego jeść.
@Tleilaxianin: Zdarza mi się kupować czasem mielone wieprzowo-wołowe lub z łopatki z Lidla do różnych dań, do którego nie pasuje mięso z leśnych zwierząt, którego mam stały zapas w zamrażarce. Zawsze smaży się na szaro i pachnie smakowicie. Do biedronkowego nie miałem zastrzeżeń z czego co pamiętam.
@Tleilaxianin: Surowe mięso, które ma leżeć na półce hermetycznie zapakowane przez dłuższy czas musi być zabezpieczone przed rozwojem bakterii przede wszystkim pałeczek jadu kiełbasianego, które powodują śmiertelne zatrucia. W tym celu każdy surowy produkt mięsny konserwuje się azotynami, które nadają mięsu różowy kolor nawet po usmażeniu. Tak więc każdy tatar nie przeznaczony do natychmiastowego spożycia będzie tak wyglądał. Koleś zrobił gównoburzę bo się gówno zna na gotowaniu i gdyby nie reakcja
A czy Ogiński mógł też wystąpić o zabezpieczenie w postaci zakazu sprzedaży tego tatara do 2014 roku ? W postanowieniu jest napisane, że obie strony mogą żądać zabezpieczenia.
Komentarze (192)
najlepsze
Miszczuk Bogusław - 1955
Mieczysław Walkowiak - 1954
Janusz Jastrzębski - 1949
Stanisław Wierzbicki - 1957
Paweł Roch Włodawiec - 1952
Skład zarządu z www.krs-online.com.pl daty urodzeń z www.infoveriti.pl
Teraz weźmy inny przykład. Sokołów wynajmuje aktora i robi reklamę. Co mogę tego aktorzynę że chwali dany produkt pozwać bo ja się skusiłem i stwierdziłem że mi nie smakuje a on zachwalał że pyszne ?
Jedyna rozsądna rozprawa to podać panu "Siemanko" na rozprawie
źródło: comment_M9e4O92tAM7hIIXLnSZp6dTWiXohsfOs.jpg
PobierzOdnoszę podobne wrażenie, zwłaszcza, że wyraźnie przyczepił się do tego sokołowa- najpierw "testował" ich tatar, a potem rzygał ich parówkami, co wydaje mi się abstrakcyjne. Według mnie gość bardzo dużo gra i nie jest dla mnie osobą ani trochę wiarygodną, a wręcz przeciwnie- odnoszę wrażenie, że łże jak mu się podoba.
Swoją drogą test tatara był idiotyczny bo każdy gotowy, paczkowany tatar tak wygląda i się tak zachowuje więc porównywanie
źródło: comment_9D0WigwgmtdE4F9N4pIKPI1ceAsGfddK.jpg
Pobierzzawsze przetworzone gorzej wypadnie ... nikt też nie każe kupować produktów przetworzonych jednak jest to po prostu wygodne
dlatego nie ma co się podniecać kolorem czy fakturą ... raz jak mnie przypiliło kupiłem mięso mielone w biedronce za ~5.50 za 500 g
to nawet mięso nie było ale cóż głód wygrał kasa też dwa dni później miałem wypłatę
i