@Falcon: Eisstern Straciatella albo czekoladowe, chyba, że lubisz z bakaliami to też są niezłe. A innych smaków nie próbowałam. W Lidlu można kupić, takie w niebieskim pudełku. W porównaniu smak - cena biją Grycana na głowę ;P
@misiekmr: Znając życie ktoś na jakimś zagranicznym forum wstawił jej zdjęcie z jakimś trafnym podpisem, reszta podłapała i fala poszła. Teraz wszędzie można znaleźć zdjęcia z nią i podpisami typu: "Z ust mi to wyjąłeś", "Wszystko najlepiej zwalić na mnie" czy "Mam pełne ręce roboty". Zwroty te często dobrze pasują w danej sytuacji, a wszystko jest o tyle śmieszniejsze gdy "mówi" to nasza Sasha ;)
Racjonalizacja procesu: zamiast męczyć się ciachając tymi metalowymi łopatkami wrzucić banana+syrop+to mleko czekoladowe(czy co to jest) do miksera i od razu przejśc do ostatniego kroku czyli wyłozenia zmiksowanej substancji na zamrożoną płytę. W ten sposób dziewczyna zrobi znacznie więcej lodów w jednostce czasu, wzrost wydajności o kilkaset procent dla stręczyciela, tfu... właściciela biznesu.
@comrade: kupując loda kupujesz też widowisko jak ten lód powstaje. co za frajda w tym że popatrzysz sobie jak ktoś wrzuca to do miksera i wylewa na jakąś płytę. Takie lody są nastawione na turystów. Tak jak kiedyś na wykopie pokazywane robienie nitek z miodu, czy noodli.
Komentarze (119)
najlepsze
Na koniec dodam może tylko że:
Komentarz usunięty przez moderatora