Dziewczyna, która zrobi Ci loda na miejscu Trzeba przyznać, że zna się na swojej robocie :) Kozzi Kozzi z youtube.com dodany: 04.03.2013, 21:37:17 # zainteresowania# ciekawostki# lod# lodziarka# azja 119 Facebook Twitter
qzer qzer 04.03.2013, 21:56:26 84 @Masakrator1942: Jak ta Pani musi szpachle pięknie na ścianę nakładać ^-^
l-_-l l-_-l 04.03.2013, 21:39:58 64 @Masakrator1942: niczego innego na wykopie się nie spodziewałem... są inne serwisy od tego.
kynx kynx 05.03.2013, 04:39:03 33 @romo86: szkoda że z solą wypadową tak sprawnie sanepidowi nie poszło
enzojabol enzojabol 04.03.2013, 22:44:17 75 Uwaga, zdradzam sposób na dobry biznes!1. Wynająć niewielki lokal na warszawskim Powiślu w miarę blisko BUW-u2. Urządzić w jakimś industrialnym klimacie3. Zainstalować dwa takie "blaty" do robienia lodów, ogarnąć kilka smaków4. Wrzucić do menu burgery. Burgery muszą być! Bez burgerów nie ma fajnej knajpy...5. Zatrudnić jakąś "wyluzowaną" i "wystylizowaną" obsługę6. Czekać aż stada hipsterów i licealistów zaczną walić drzwiami i oknami.7. Czerpać profity zgarniając zaPokaż całość
o....._ konto usunięte 04.03.2013, 23:22:05 99 Uwaga, zdradzam sposób na dobry biznes!@enzojabol: Zazwyczaj po takim wstępie nawet nie opłaca się czytać dalszej treści ;-)
Colos Colos 05.03.2013, 09:48:53 12 @enzojabol: Wersja Krakowska:7*. Czerpać profity zgarniając za porcję lodów 18 zł i płacąc obsłudze 6 zł/h
kenik22 kenik22 05.03.2013, 10:41:14 21 Kobieta nic nie mówi, ma sprawne rączki, odpowiednio ściska banana, lodzik musiał się udać.
X.....X konto usunięte 05.03.2013, 19:05:17 10 Taka myśl... Pobierz źródło: comment_fkyayWerZRGTLAyf3o4Ps1iuuNTeyDSF.jpg
odyn88 odyn88 06.03.2013, 00:06:20 0 @misiekmr: Zapewne pojawiła się na kwejku, każdy sprawdził na wikipedi kim ona w ogóle jest a potem.. taki szpan, że już wcześniej wiedziało się o co chodzi. I że niby teraz tak śmiesznie dodawać do niej podpisy :)
seboxtc seboxtc 05.03.2013, 11:19:58 3 Jak jej nie wyjdzie kariera w lodziarni zawsze może przenieść się do budowlanki. Karton-gipsy musi szpachlować w kilka sekund.
Komentarze (119)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Wynająć niewielki lokal na warszawskim Powiślu w miarę blisko BUW-u
2. Urządzić w jakimś industrialnym klimacie
3. Zainstalować dwa takie "blaty" do robienia lodów, ogarnąć kilka smaków
4. Wrzucić do menu burgery. Burgery muszą być! Bez burgerów nie ma fajnej knajpy...
5. Zatrudnić jakąś "wyluzowaną" i "wystylizowaną" obsługę
6. Czekać aż stada hipsterów i licealistów zaczną walić drzwiami i oknami.
7. Czerpać profity zgarniając za
@enzojabol: Zazwyczaj po takim wstępie nawet nie opłaca się czytać dalszej treści ;-)
Wersja Krakowska:
7*. Czerpać profity zgarniając za porcję lodów 18 zł i płacąc obsłudze 6 zł/h