Śledczy nie chcą mówić, do jakich firm trafiła taka sól. Ludzie niech się trują.
![](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_wKvIJZwHMi1DVWjI16DUx3LQc292dnsk,w300h194.jpg)
Reporterzy ujawnili, że "afera solna" dotyczy przynajmniej pięciu zakładów przetwórstwa spożywczego. Sanepid wkracza do gry a nikt nie informuje obywateli - produktów jakich firm nie powinni kupować, bo i po co? Niech się trują. W jakim ja państwie żyję?
- #
- #
- #
- #
- 119
Komentarze (119)
najlepsze
What?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak pisałem o eksterminacji narodu to mnie minusowali.
a tajność powinna obowiązywać tylko do czasu wydania wyroku - potwierdzenia że ta i ta firma stosowała tą
Polecam użyć: http://www.infoveriti.pl/ wpisując nazwy firm aby dowiedzieć się więcej np. nazwiska prezesa zarządu i zastępcy (w dwóch z tych firm prezesem jest mąż a wice żonka
Komentarz usunięty przez moderatora
Mięso czerwone - TOTALNIE NIE. Nie w tych chorych czasach.
Mięso białe - tak - ale tu proszę ludzi z wiedzą o opinię. Czy mięso białe podobnie jak czerwone naszprycowane jest chemikaliami i solami czy może w mniejszym zakresie ze względu na specyfikę takiego mięsa? Jeśli też jest "szprycowane" to w
1. Sól do peklowania dodawało się do wędlin również w czasach komunizmu.
2. Co do warzyw, to one też są spryskiwane różnymi chemikaliami (m.in. po to byśmy nie zostali zarażeni pasożytami).
3. Skoro wspominasz o tym, jakie było mięso po wojnie, to znaczy, że masz jakieś 70-80 lat czy tak sobie piszesz, żeby ponarzekać?
4. Dlaczego dzisiejsze czasy są "chore"? Kiedy były normalne czasy w Polsce?
W celu uniknięcia dziwnych dywagacji proponuje zajrzeć do spożywczaka obok i spojrzeć na cenę soli