Aktywne Wpisy
PrawaRenka +21
#przegryw
Jaki okres z edukacji hopy najgorzej i najlepiej wspominają?
Dla mnie najgorsze były lata 1-3 w podstawówce. Agresywne, bestialskie nauczycielki, które potrafiły cię zjechać jak najgorszą szmatę na forum klasy+ silna fobia społeczna w efekcie czego przez te lata nie miałem żadnych kolegów, sam jak palec cały czas. Całym sercem nienawidziłem tam chodzić.
A najlepsze 5-6 też podstawówki, wtedy miałem aż 3 mało dynamicznych kolegów z którymi czułem się swobodnie, tak
Jaki okres z edukacji hopy najgorzej i najlepiej wspominają?
Dla mnie najgorsze były lata 1-3 w podstawówce. Agresywne, bestialskie nauczycielki, które potrafiły cię zjechać jak najgorszą szmatę na forum klasy+ silna fobia społeczna w efekcie czego przez te lata nie miałem żadnych kolegów, sam jak palec cały czas. Całym sercem nienawidziłem tam chodzić.
A najlepsze 5-6 też podstawówki, wtedy miałem aż 3 mało dynamicznych kolegów z którymi czułem się swobodnie, tak
grett +36
W dobie wojny cyber w dobie myśliwców i bombowców najnowszej generacji, w dobie termowizji, w dobie precyzyjnych rakiet. Druga armia świata prowadzi od roku wojnę pozycyjną z jednym z biedniejszych krajów Europy. Coś tu nie gra.
#ukraina
#ukraina
- logowanie do play games tylko przy starcie gry lub po wciśnięciu, któregoś z przycisków play games, a nie tak jak wcześniej przy każdym odpaleniu głównego menu.
- ekran już się nie wyłącza gdy nic nie wciskamy (problem pojawiał się przy graniu akcelerometrem), w związku z tym gra dostała nowe uprawnienie do podtrzymywania aktywności ekranu.
- Dźwięk ufo już się wycisza.
- Mniejsze poprawki związane z interfejsem
Wiele osób pytało mnie także o statystyki, ja je będę udostępniał pod tagiem, jak tylko je zobaczę, bo trochę zepsułem spawę i źle skonfigurowałem analytics i muszę bazować na statystykach w google play, które odświeżają się co 24-48h więc jeszcze dokładnych statsów sam nie mam, widzę jedynie że grę oceniło ponad 230 osób, z czego powalająca ilość to 5 gwiazdek, dzięki wszystkim za ciepłe przyjęcie (。◕‿‿◕。) Jest też kilka jedyneczek, niestety autorzy tych ocen nie pokusili się o napisanie w komentarzach co dokładnie im się nie spodobało, szkoda, dzięki temu mógłbym na bieżąco ulepszać moją produkcję :s
Teraz się biorę trochę za reklamę, podrzucę linki do gry na jakieś androidowo-developerskie fora i zobaczę jaki będzie odzew :)
I to chyba tyle, pozdro!
#odzeradogamedevelopera
( ͡° ͜ʖ ͡°)
napisz do nich http://droidek.pl/ znają się na rzeczy
- 2001 wiek
- ktoś nadal korzysta z androida 2.2
ಠ_ಠ
@Cesarz_Polski:
Myślę, że fajnie by to wyglądało, gdyby na etapie np. 2 000 mijało się Księżyc, dokładnie tak jak przy starcie mijamy Ziemię. Później przy 5 000 Marsa, 10 000 Jowisz... i tak dalej :D
Byłby to fajny punkt zaczepienia i zwiększyłoby się poczucie celu w samej grze, czyli np. dolecieć do Plutona :)
Komentarz usunięty przez autora
IMO lepiej jakby nie dało się wylecieć za ekran, a problem z latającymi łapkami na pewno da się ogarnąc
w tablecie nowszy bo 4 i coś.
@velotri: Znaczy się możesz wylecieć podczas gry za ekran ale tylko trochę, po śmierci czasami gdzieś leci, bo wyłączają mu się kolizje ale to nie bug :P
I taki bug na N5 Android 5.0 jeszcze: po tapnięciu w reklamę przeglądarka normalnie się otwiera, ale ReVoid - "Unfortunately ReVoid has stopped"
I czemu życie takie drogie? XD
★ Możliwość pauzowania rozgrywki.
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
1. Jaki jest rekord świata? Dzisiaj miałem ponad 1000, to dobry wynik?
2. Są jakieś czity? Np. na wyłączenie tych asteroidów, bo czasem #!$%@?ą
3. Pozdrawiam