Wpis z mikrobloga

@MWittmann: Ja nie wiem bo poczułem takie zażenowanie że wyłączyłem zanim skończyła zadawać pytanie. Pytaj typa z SLD dlaczego nie poszedł na marsz KNP xD
  • Odpowiedz
@ediz4: Gdyby jeszcze darowała ten fragment z kłamaniem jak lewak, to olałbym to, ale na litość boską, ona jest rzecznikiem KNP.

Pytanie to już chyba każdy prawilny kuc słyszał i zwątpił. W grupie widzę jakiś Grzegorz zaczyna bronić swej koleżanki wyzywając dyskutantów od cwaniaczków xD. Może liczy, że zarucha.
  • Odpowiedz
@MWittmann: Wg mnie największy potencjał z tych dziewczyn wokół KaNaPowych miała Szecówka, i bynajmniej nie chodzi mi o urodę tylko o działalność i jej merytorykę. Wiekszosc tych babeczek popierdzieli, że chce prawdziwego mężczyzny, który ją ochroni przed potworem z szafy i tego typu brednie...
  • Odpowiedz
@first: Tak, pamiętam doskonale Panią Szecówkę. Robiła sporo dobrego dla KNP i walczyła z podpisami w Rybniku w 2011 roku.

Z tego co pamiętam, to też chyba zbierała podpisy o usunięcie straży miejskiej w Rybniku.

Obecnie jest w mPolska i nie wiem czemu olała KNP. Wiesz może coś więcej o powodach? Bo szczerze trochę szkoda, że jej nie ma w KNP. Mądra z niej kobieta bo trochę się dyskutowało w
  • Odpowiedz
Wiem tylko, że miała jakiś zatarg z Pawlakiem vel Chavezem, ale skłamałbym twierdząc, że to była główna przyczyna jej odejścia.
  • Odpowiedz