Wpis z mikrobloga

Witam cieplutko wszystkich potrzebujacychi tagze Darczyncow zapisalam sie w szl paczce gdyz mam bardzo ciezka sytuacjie finasowa i mateialna mam troje dzieci uczeszczajacych do szkoly podstawowej maz od 8 miesiecy jest bez pracy wysyla rozne aplikacjie do firm i zero odzewu ja uczeszczam do psychiatry poniewaz tak mi to wszystk na psychike weszlo ze zaczelam zapuszczac rodzine i wpadlam w depresjie maz tez sie zalamal psychicznie i fizycznie .mieszkamy z meza rodzicami i co chwile awantury ze nie mam jak dac na prad i rachunki itp jestesmy pod opieka naszej socjalbej Alicji i przydzielono mi Opiekuna rodziny i rozne tel od tesciow do opiekunki tak wlasnie sie zaczelo jesli nie uporzadkuje naszego zycia i musze sie pozbierac brakuje mi sily zabiora mi dzieci jesli nie zrobie porzadku w domu i nie stworze warunkow dla dzieci jestem zalamana nie prosze o pieniadze nic z tych rzeczy nawet nie przyjme ale prosze o jakokolwiek pomoc w postaci zywnosci i materialnej dzieci spia na polowkach na kanapach bo nie mam łóżek nie mam ciuchow godnych do szkoly botuw prosze o pomoc blagam choc po jednej rzeczy jesli ktos ma to przyjme nawet jak bedzie trzeba zacerowac to przyjme nie pozwolcie im odebrac mi dzieci to jest cale moje zycie bez nich nie ma sensu by zyc i byc na tym swiecie dla dzieci oddam nawet swoje zycie prosze pisac na gg bo tel mam ale musze miec pod ladowarka bateria spuchnieta i jak cos zadzwoni to sie wylancza i dziekuje slicznie DARCZYNCA za codowne serce ktore zdecydowali sie nam pomo
  • 2