Wpis z mikrobloga

Polecam Wam drożdżówkę, której zaletami jest m.in. to, że:

- zawsze się udaje

- jest mało absorbująca (ciasto po prostu musi swoje wyleżeć)

- można dodać dowolne owoce, super smakuje i pięknie pachnie w całym domu ;)

Moja wersja z malinami, siedzi już w piecu :)

Przepis znajdziecie tu http://www.ewa-wachowicz.pl/drozdzowka-sypana-id87.html

Ja piekę w 180 stopniach i sprawdzam patyczkiem już po 40 min, bo za pierwszym razem (ściśle wg przepisu) za mocno się spiekła.

#gotujzwykopem #pieczzwykopem
Uspavanka - Polecam Wam drożdżówkę, której zaletami jest m.in. to, że:

- zawsze się ...

źródło: comment_93h31IaUCmEYR3rHbYjOz3C1LgwzVF53.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz