Wpis z mikrobloga

Dlaczego, dlaczego komus tak zalezy na tym zeby oczernic wizerunek trawki. Na okładce WPROSTu SZOKUJACE SAMOBÓJSTWO PO MARIHUANIE!!!11! Dlaczego, #!$%@? dlaczego tak smutno jest w tym kraju, naprawdę kocham ten kraj ale jest to miłość toksyczna :(

PS. Czy Wprost to czasem nie jest pisowska gazetka?

PS2. Czy mi sie wydaje czy w newsweekun też było cos takiego ostatnio?
  • 10
@jestemrowerem: ja tam nie mam żadnego problemu z tym, że dziennikarze nie są obiektywni. Np. największe telewizje amerykańskie nie udają obiektywizmu i nikomu to nie szkodzi. Jedna telewizja ma swoich widzów a druga ma swoich widzów. Problemem w Polsce jest to, że jedna strona jest określana jako "normalna", "postępowa", "nowoczesna", druga strona nie jest po prostu drugą stroną, tylko jest "zaściankowa", "oszołomska", "zamknięta w swoich paranojach".
@AdekJadek: może i tak, nikt mu nie kazał palić ale chodzi o to że robi się z tego sensację, założę sie że codziennie samobójstwo popełnia wiele osób po róznych alkoholach, antydepresantach, psychotropach...

równie dobrze mogli napisać że ktoś popełnił samobójstwo bo na wykopie dostał -1000 przy komentazru, czy znaczy to że wykop to dzieło szatana czy może to że koles był #!$%@?ęty?