mirki, pomozcie, nie wiem czy mam cos z oczami czy to normalne xD
gdy patrze normalnie, obiema oczami (nie wiem czy dobrze napisalem xD) no to widze normalnie obraz, ale gdy patrze tylko lewym wszystko jest troche bardziej niebieskie, a gdy tylko prawym, wszystko jest troche bardziej czerwone, moge to zauwazyc gdy np troche obrazu zaslonie sobie reka, i pol widze lewym, a pol prawym okiem, albo gdy zamykam lewe i patrze na prawe, i potem szybko otwieram lewe i zamykam prawe. wszyscy ludzie tak maja? a moze to jakas choroba?
@Ave2: no mozg sobie usrednia barwy z obu oczu, dlatego patrzac dwoma jest normalnie. W ogole wydaje mi sie, ze kazdy czlowiek w troche inny sposob postrzega barwy.
Mam cichą nadzieję, że resztę probanderowskich/neonazistowskich działaczy spotka podobny los. I oni chcą dołączać do UE / NATO z takim zwyrodniałym ścierwem (ich bohaterem narodowym) żałosne. #ukraina #rosja #wojna #europa #nato
gdy patrze normalnie, obiema oczami (nie wiem czy dobrze napisalem xD) no to widze normalnie obraz, ale gdy patrze tylko lewym wszystko jest troche bardziej niebieskie, a gdy tylko prawym, wszystko jest troche bardziej czerwone, moge to zauwazyc gdy np troche obrazu zaslonie sobie reka, i pol widze lewym, a pol prawym okiem, albo gdy zamykam lewe i patrze na prawe, i potem szybko otwieram lewe i zamykam prawe. wszyscy ludzie tak maja? a moze to jakas choroba?
#zdrowie #oczy #leczsiezwykopem #kiciochpyta
Oczy i powiedzieli ze nie ma to znacznia skoro widze normalne kolory na dwoje oczu.
@Malbuk: witajcie w klubie, u mnie natezenie sie zmienia, najbardziej to widac rano i wieczorem, jak powiedzialem o tym okulistce to nie wierzyla xD