@SpiderFYM: Nie kupuję w preorderach już. Kupię dopiero jak poczytam pierwsze recenzje, bo ostatnio z 5 zakupionych w pre-orderze gier nie zawiodła mnie tylko jedna.
@rzeznikmocy: Ja kupuję pre-ordery, ale tylko pewne i dość rzadko, zawsze byłem zadowolony: Skyrim, Borderlands 2 i Pre-Sequel, South Park: Stick of Truth. Warto, ale sporadycznie.
@SpiderFYM: ja chyba zaczekam na pierwsze recenzje, bo z jednej strony bardzo mam na nią ochotę, ale z drugiej strony jak widzę Enemy Front, to mam pewne wątpliwości.
@SpiderFYM: Nie zawiódł Dark Souls 2, mimo, że był łatwiejszy niż 1. Bardzo zawiódł FF XIII, wiem że już były recki ale specjalnie się nie wgłębiałem i na nim kończe z preorderami (z FF też od 9 nie było dobrego). Kiedyś zawiódł mnie jeszcze Thief i coś tam jeszcze, musiał bym w biblio grzebnąć bo nawet nie pamiętam, nie często kupowałem pre-ordery ale więcej razy się przejechałem niż ubawiłem.
@arko123: Jak widzę to "dzieło" to niektórzy "autorzy" powinni dostawać bana na robienie gier bardziej skomplikowanych niż Angry Birds. Bogu dziękuję, że zobaczyłem u kolegi i pograłem i zapomniałem.
Kupujecie Lords of the Fallen? Lub zamierzacie kupić? Jak oczekiwania codo tej gry?
@SpiderFYM:
nie kupię bo nie mam czasu na granie
To będzie Dark souls z pewnymi zmianami, będzie dobra gra moim zdaniem.
tutaj o grze od gracza dark souls który grał w wersję zawierającą kawałek początku gry: https://www.youtube.com/watch?v=UkDn5r1CieI
a tutaj gameplay z każdej klasy początku gry
@arko123: Jak widzę to "dzieło" to niektórzy "autorzy" powinni dostawać bana na robienie gier bardziej skomplikowanych niż Angry Birds. Bogu dziękuję, że zobaczyłem u kolegi i pograłem i zapomniałem.