Aktywne Wpisy
Nooleus +80
Ide na autobus, ktoś #!$%@?ł gitare xD. Sprawna, wracam do domu z nią i teraz pytam mame czy mnie podwiezie do szkoły xD
aptitude +7
Kochacie swoje córki? No to do dzieła, ono będą jak my, policjanci :D
Moja córka ma 8msc. ale usłyszałem, że kocha policję <3
Nie mówcie, że jestem jajkiem :D
#policja
Moja córka ma 8msc. ale usłyszałem, że kocha policję <3
Nie mówcie, że jestem jajkiem :D
#policja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak myślicie, czy sprawiedliwym rozwiązaniem w meczach ligowych i pucharowych byłoby:
-Jeżeli w pierwszej rundzie, pierwszym meczu zawodnik dostanie czerwoną kartkę, to musi pauzować nie w następnym meczu, ale w następnym meczu przeciwko drużynie na której "zarobił" czerwoną kartkę. Oczywiście jeśli czerwoną kartkę dostaje w drugiej rundzie-rewanżu, to pauzuje normalnie.
Wydaje mi się, że to bardziej sprawiedliwe, inaczej mamy nagrodę dla drużyny, która nie jest związana z meczem, gdzie zawodnik dostał czerwoną kartkę; "za darmo" dostają prezent.
#pilkanozna #sedziowanie #uefa #fifa #przemyslenia
@burbonek7: Jednak jednocześnie jest nagrodą dla drużyny, która zagra następny mecz z drużyną, której zawodnik dostał czerwoną kartkę w poprzednim meczu.
Gdyby przyjąć założenia Twojej wersji, zawodnicy w rewanżowym meczu, broniąc wyniku dokonywali by rzezi na nogach rywali. W myśl, a może zagramy z nimi dopiero za 10lat. No i jeszcze jedna kwestia, gość dostaje czerwoną kartkę, kara jest odłożona do następnego meczu, w międzyczasie mamy transfer. Co wtedy?
@footix: "Oczywiście jeśli czerwoną kartkę dostaje w drugiej rundzie-rewanżu, to pauzuje normalnie."
Jeżeli jest transfer w międzyczasie, to zawodnik pauzuje w pierwszym meczu, chyba że drużyna do której przyszedł gra w najbliższej z tą, przeciw której powinien pauzować.
Co do transferu, gość łapie czerwoną kartkę, kara zostaje zawieszona do czasu rewanżu, w międzyczasie mamy transfer i co? Karzemy klub, w którym zawodnik nie popełnił przewinienia?
To jest kara, nie nagroda. To, że Ty odbierasz to jako nagrodę,