Aktywne Wpisy
mmm_MMM +482
27 lipca - sobota - telegraficzne podsumowanie dnia #mmmecz
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
Beesly +4
Jest tu ktoś, komu udało się wyleczyć chrapanie? Jak do tego doszliście?
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Czym więcej przeglądam aut tym większy mam mętlik w głowie co chcę mieć.Początkowo miało być to auto mieszczące się w budżecie 25tys zł(ale nie ma tam nic co by mnie interesowało ;() i taka mnie dzika myśl naszła czy aby nie kupić sobie czegoś za mniejsze pieniądze a za resztę pozwiedzać kraj. Wtedy przypomniało mi się że zawsze za dzieciaka marzyłem o bmw e38. I teraz pytanie czy za ok 12-15tys kupie dobre bmw e38 728? czy jest to bardzo awaryjne auto i do ilu tysięcy km dobijają te silniki. no i czy ciężko będzie mi je później sprzedać?
W BMW najważniejszy jest most (który często jest niszczony przez idotów notorycznie strzelających ze sprzęgła i palących gume). Nawet limuzyny to spotyka :( Jeśli podczas jazdy próbnej usłyszysz charakterystyczne huczenie które rośnie wraz z prędkością to właśnie może być most.
Najważniejsze to wjechać na warsztat i niech mechanik sprawdzi Ci progi , podłużnice, wahacze , ewentualne wycieki oleju. Ważne jest też abyś sprawdził podstawe
jeśli mogę Cię prosić i oczywiście jeśli masz taką wiedzę to powiedz mi czy dużo droższe są w takich aucie
Do spokojnej jazdy i 2.8 wystarczy. 193KM jeśli jest zadbany silniczek będzie spełniał zadanie.
Same części nie są jakoś mocno wygórowane, za kompletne zawieszenie (amorki , sprężyny i odboje) po znajomości zapłaciłem 1400zł za
POWODZENIA !