Wpis z mikrobloga

#dubstep #muzykadreszczyka

Myślisz, że dubstep do tylko wiertary i #!$%@?? Masz trochę racji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tym niemniej chciałbym udowodnić, że istnieją też bardzo spokojne, kawałki, które Ci się spodobają. Pierwszym człowiekiem, którego udało mi się przekonać był @DarkBolo.

Kiedyś mi zaufał, i włączył utwór, który wrzuciłem. I wiecie co?

Prezentuję Wam: Rezonate - Lonely (feat. Bijou)

Rozpływajcie się.
  • 41
@MalachiaszC: ale nie linkuj mi do RYMa czo? xD dla mnie dóbzdeb skończył się w momencie gdy zrodziła się idea brostepu. ofkors nie neguję tego, że coś dobrego może nawet teraz wyjść pod szyldem "dubstep", ale się najzwyczajniej tym nie interesuję. ci którzy tworzyli dubstep od podstaw dawno już z niego zrezygnowali (skream, którego zalinkowałeś, poszedł w disco), ci którzy chcieli coś z tym zrobić poszli w klimaty future garage, który
@MalachiaszC: no #!$%@?, dobry avantrock też wciąż jest, bo mogę sobie puścić Magmy Mëkanïk Dëstruktïẁ Kömmandöh. ja mówię o tym, że aktualnie raczej nic sensownego się nie tworzy, a jak się tworzy to są to jakieś wtórne brostepy (traktowane jak dubstepy, lmao).

@Dreszczyk: pierwsze z brzegu: burial, sbtrkt, mount kimbie, disclosure, xxyyxx, phaeleh . also, że to jest świeża nazwa, mimo wszystko mająca już swoje zasłużone miejsce co najmniej w brytyjskiej muzyce elektronicznej, to ty wiedz.
@Dreszczyk: widzisz, mógłbyś sobie odpuścić sarkazm i przyjąć z pokorą to, że się na pewnych rzeczach nie znasz odpowiednio (ja tak robię). ale nie, wolisz trwać w swojej ignorancji, wołać moderację i heheironicznie zbywać tych, którzy wytykają ci głupoty, które wypisujesz. :^)
@polecam_poczytac_ciorana: @Dreszczyk: śledzę dyskusję od wczoraj, użytkownik polecampoczytacciorana wykazał zbyt dużo cierpliwości. do tego nazywa rzeczy po imieniu. nie ma nic złego w byciu plebsem, swoją drogą to świetne określenie podkreślające emocjonalne, ignoranckie i powierzchowne podejście takiego osobnika do omawianej kwestii

ja jestem np. plebsem jeżeli chodzi o malarstwo i dobrze mi z tym xD, mam obrazy Van Gogha w pokoju i nie mam na te chwile ochoty
@Dreszczyk: akurat z tym użytkownikiem jak pamiętam spierałem się o pewne kwestie, nawet doszło do przepychanek słownych rodem spod budki z piwem, ale szanuje go za konsekwencje w byciu wyrafinowanym bucem i za walkę z plebejstwem wykopu. tacy jak on są bardziej przydatni i potrzebni, bo zmuszają do myślenia i zrewidowania swojego światopoglądu. no chyba, że jest się debilem i po prostu uzna się go za chama, który wszystkich obraża i