Wpis z mikrobloga

@mateusz_ocet: No ale jacyś aktywnie studiujący muszą być, na Mickiewicza cały czas widzę psychologiczne stadka, a i na stosowanej pewnie tłoczno. Tylko mirkować nie chcą :(
  • Odpowiedz
@Fynnie: Możliwe, że to nawet lepiej, w końcu WZIKS, pasuje mi tematycznie. Ale do rzeczy - macie może jakieś kursy związane z marketingiem? A jeśli tak, to od razu pytam, czy polecasz :)
  • Odpowiedz
@p4b10: Jest PR połączony z marketingiem. Jest to forma modułu (4 godz zajęć co tydzień, praktyki w Fundacji Marketingu Społecznego i TVP Kraków). Byłam na tym w zeszłym semestrze i było spoko, ale trzeba było trochę przysiąść nad tematem, bo są kolokwia, prace do napisania itp. Generalnie polecam :) Jedyny jaki miałam problem to z praktykami w TVP które były kompletną pomyłką, ale z winy redaktorów i dziennikarzy, a nie prowadzących
  • Odpowiedz
@p4b10: A no i jest reklama połączona z marketingiem... Teraz uczęszczam na te zajęcia, ale nie polecam. U nas jest to moduł typu 'gdzie pójść na piątym roku, żeby się nie narobić i mieć zaliczenie za samo istnienie i uczęszczanie na zajęcia'. Wartości merytorycznej ten przedmiot nie ma żadnej. W tym roku widzę, że jeszcze weszły dwa przedmioty dr Śpiewaka dot. podstaw psychologii reklamy i metody wywierania wpływu w zachowaniach społecznych
  • Odpowiedz
@Fynnie: Dziękuję, brzmi interesująco, jestem pozytywnie zaskoczony. Sprawa pewnie wygląda standardowo, zgłoszenie na kurs pozainstytutowy i chodzenie od Annasza do Kajfasza z nadzieją, że jednak uda się coś osiągnąć.
  • Odpowiedz
@p4b10: W sumie z tego co mi wiadomo, to ten moduł z komunikacji marketingowej i PR jakoś w tym roku nie cieszył się popularnością, więc mógłbyś próbować już w tym roku na niego wbić, tym bardziej, że on jest w drugim semestrze.
  • Odpowiedz
@Fynnie: W tym roku mam już wszystko pozapychane, również przyszły semestr, ale być może jeszcze zmienię zdanie, a to cenna informacja. Jestem bardzo wdzięczny :)
  • Odpowiedz
@ama_tor: Nie mam pojęcia, nie widziałam do tej pory nikogo na tego typu zajęciach z poza, ale nie wiem czy to wynika z tego, że osoby z poza instytutu nie mogą na nie chodzić, czy po prostu nikt nie chciał się zapisać. Spis czego? Bo nie bardzo rozumiem.
  • Odpowiedz