Aktywne Wpisy

Apode +159
źródło: IMG-20240523-WA0003
Pobierz
Goronco +69
Ja #!$%@? dzisiaj samochód mi zgasł na skrzyżowaniu ale od razu go odpaliłem i ruszyłem, ale oczywiście gość z tyłu musiał na mnie już natrąbić (╥﹏╥)
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy

Dochodzę do wniosku, że Visual C++ Express w wersji 2013 da się już używać i ograniczenia już tak bardzo nie przeszkadzają jak w poprzednich wersjach. Jako staremu userowi #opera brakuje tylko gestów myszy, które sobie zrobiłem własnym pluginem, ale nie ma co narzekać, bo w końcu Express jest za darmo.
@npsr: prove it, or didn't happend.
Ja też podś#!$%@?ę się z kolegów programujących w vimie. Wiem, że w nim wszystko się da, ale jest poza granicą, której jeszcze nie przekroczyłem.
A co do samego programowania Windowsa, to nie jest już specjalnie źle. Najnowsze VC++ już całkiem dobrze wspiera standard i używając boosta nie trzeba się nawet specjalnie babrać w windowsowych internalsach. Z tego samego powodu używam boosta, żeby nie grzebać w linuksowych