Aktywne Wpisy
Jonn +448
Kilka miesięcy temu stałem się właścicielem nieruchomości, w której skład wchodzi odosobniona łąka. Dowiedziałem się, że ktoś ją użytkuje (kosi) od ponad 30 lat (nie wiadomo jednak, czy w tym czasie to była jedna czy wiele osób). Granice są zatarte, łąki połączone ze sobą, kamieni granicznych brak. Po analizie przepisów okazuje się, że jedyną czynnością która może przerwać bieg zasiedzenia jest wystąpienie do gminy z wnioskiem o "Rozgraniczenie nieruchomości".
W tym roku
W tym roku
aulus +10
#wojna #ukraina #rosja największy mit tego konfliktu to cywilizacja zachodnia kontra cywilizacja barbarzyńska.
To są barbarzyńcy kontra barbarzyńcy, u jednych i drugich są oligarchowie, którzy mimo konfliktu dalej się bogacą, łapanki na mielenie mobikow są po obu stronach, bezduszne traktowanie najniższych rangą, no i straty po obu stronach są cenzurowane u siebie.
To są barbarzyńcy kontra barbarzyńcy, u jednych i drugich są oligarchowie, którzy mimo konfliktu dalej się bogacą, łapanki na mielenie mobikow są po obu stronach, bezduszne traktowanie najniższych rangą, no i straty po obu stronach są cenzurowane u siebie.
Podobno zaczynam mieć życie bo pierwszy raz od paru lat jestem pomarańczka.
Pomóżcie!
http://www.wykop.pl/link/2201704/nietzsche-polacy-to-nadludzie/